Mayke


Het werd op een fijne en duidelijke manier begeleid.

Op 21 oktober 2020 heb ik kennis gemaakt met de krachtige methode waarmee Christa werkt tijdens het programma Mijn Beste Ik. En het is niet moeilijk. Het werd op een fijne en duidelijke manier begeleid. Ik heb zeker het gevoel dat ik er iets aan gehad hebt en dat het nog meer voor mij gaat doen in de toekomst. Bovendien zal deze manier van coachen mijn vriend erg aanspreken. Het zou perfect voor hem zijn. Ik ga hem er zeker over vertellen.

Inge van Lieshout

MarqetInge


Na de sessie voelde ik gelijk een soort rust van binnen.

Christa heeft bij mij een workshop gevolgd. Ik wilde wel eens weten wat zij deed. Voordat ik aan de sessie begon, was ik licht sceptisch maar ik stond er voor open. Baat het niet dan schaadt het niet. Maar WOW, wat was ik verrast, ondanks dat het online was, kreeg ik direct een heel fijn gevoel bij Christa. Ze stelde me op mijn gemak en legde me goed uit wat ik moest doen. Wij zijn een samengesteld gezin en ik voelde de laatste tijd behoorlijk wat frustratie voor mijn stiefzoon, wat ik heel erg vond. Maar het is een gevoel, dus ik kon dat niet uitschakelen. Na de sessie voelde ik gelijk een soort rust van binnen. En nu enkele maanden verder kan ik zeggen dat ik voor het eerst in acht jaar NIET tegen de vakantie heb opgezien. En die is ondanks Coronatijd, dus veel thuis- heel relaxed verlopen. Ik raad  'Mijn Beste IK' van Christa zeker aan. Echt super fijn!! Dank je wel lieve Christa. 

Nancy van der Linde / Voetreflextherapie, -massage Rosmalen


Voor onze dochter van 8 jaar hebben we een afspraak gemaakt bij Christa 

Zij had moeite om haar grenzen aan te geven bij vriendinnen. Ze was bang als ze dat wel zou doen dat haar vriendinnen haar niet meer leuk zouden vinden. Nu ken ik de methode waar Christa mee werkt goed. Het is een geweldige methode die in korte tijd voor verandering kan zorgen. DAT wist ik.

Maar dat het al na 1 sessie zoveel veranderingen teweeg zou brengen, dat had ik niet verwacht. Na 1 sessie durft mijn dochter haar grenzen aan te geven bij haar vriendinnen. Haar angst om hen kwijt te raken gebeurde niet. Ze spelen nu gewoon verder maar dan binnen de grenzen van mijn dochter.
Christa wist precies wat mijn dochter nodig had. Ze voelt aan wat er op dat moment nodig is en weet dit op de juiste manier over te brengen.
Ik zou iedereen adviseren om naar Christa te gaan om zijn of haar kind weer op weg te helpen naar 'Mijn Beste IK'. Mijn dochter heeft meer zelfvertrouwen gekregen en dat gun ik ieder kind.

Juliette van den Hurk / Marketingbureau Kleur


Christa van Bakel is een klant van mij, ik doe haar marketing. Ik vond het direct al erg interessant wat zij deed, maar eerlijk gezegd was ik ook wat sceptisch. In zo’n korte tijd en met zo weinig praten jezelf zo veel beter voelen? Dit wilde ikzelf eens ervaren, zodat ik wist waar ik het over had. En ja, ik ben aangenaam verrast. Ik heb een aantal sessies gedaan en voelde me direct een stuk krachtiger en meer in balans. Zowel als persoon als ondernemer.
Ik kan je het programma 'Mijn Beste IK' van harte aanraden.

Helen


Mijn dochter heeft bij een Ladies Night van Pathé een cadeaubon van Christa gewonnen. Zij heeft deze aan mij geschonken. Ik wist niet wat ik moest verwachten of waar ik om kon vragen.
Ik zit met zorgen over mijn twee zonen, mijn scheiding en een angst voor auto rijden in de grote stad. Ik dacht dat ik mijn scheiding en de emoties hierover verwerkt had maar er bleek toch nog meer te zitten dan gedacht. Ik zit altijd nog in mijn hoofd over de scheiding te denken. Mijn huidige vriend wijst mij daar regelmatig op.  Het accepteren gaat redelijk goed maar ik denk regelmatig: wat is er toch gebeurd? We hadden ook samen oud kunnen worden. Door één sessie bij Christa heb ik veel mijn emoties over mijn zonen, auto rijden en mijn scheiding los kunnen laten.

 

Maud


Ik heb in vijf sessies bij Christa meer bereikt dan in zeven jaar therapie

Ik ben het volwassen kind van ouders met een vechtscheiding. Voordat ik bij Christa van Bakel kwam, heb ik jarenlang in therapie gezeten om mijn zelfdestructieve gedrag los te laten. In gesprekken met psychologen manipuleerde ik de gesprekken steeds zo, dat ik na een paar sessies weer buiten stond zonder dat er daadwerkelijk iets veranderd was in mijn handelen of denken. Bij Christa is er geen sprake van manipuleren omdat het puur is, het komt vanuit mezelf. 

Ik heb nu vijf sessies gehad en ik voel me compleet anders. Mijn relatie gaat door deze sessies weer goed, ik heb meer zelfvertrouwen en ben zelfverzekerder geworden. Ik geloof in mijzelf en in mijn kracht. Ik ben meer van mezelf gaan houden. Ik geef beter mijn grenzen aan en ben gestopt met het mezelf naar beneden halen. Ik ben gelukkiger en voel me vrijer dan ooit. Ik kan me nu focussen op wat echt belangrijk is. Mijn omgeving ziet ook dat ik veranderd en gelukkiger ben.

Ik heb in vijf sessies bij Christa meer bereikt dan in zeven jaar therapie. Ik had van dit resultaat nooit durven dromen. Ik voel me prettig en op mijn gemak bij Christa. Ik heb het gevoel dat ik mezelf kan en mag zijn. Het is fijn dat ze zo geduldig is en me niet veroordeelde.

Ineke


Na slechts één coachingsgesprek met Christa ben ik veel bewuster in de relatie gaan staan.

Ik zat al heel veel jaren in een verslavende relatie die echter financieel en seksueel niet goed voor mij was. Eigenlijk was er niets goed in deze relatie. Ik hield hem in alles de hand boven het hoofd, wilde hem niet afvallen, had een soort van mededogen, wilde hem niet op straat zetten, vond het belangrijk wat men zou denken en zeggen als ik bij hem weg zou gaan. De buitenwereld zei: wat heeft hij het toch met jou getroffen, jij bent zo’n sterke vrouw, dat zou mij niet gelukt zijn met hem. De werkelijkheid was echter heel anders. Ik wilde de relatie ‘voltooien’, niet falen, hem op het rechte pad zien te krijgen en wilde dat de relatie de vruchten van mijn inspanningen zou gaan afwerpen.

Na slechts één coachingsgesprek met Christa ben ik veel bewuster in de relatie gaan staan. Mijn ogen waren geopend.  Ik ben beter voor mezelf gaan opkomen. De mogelijkheid hem los te kunnen laten is vanaf toen gaan sluimeren.  Twijfels, waarschuwingen aan zijn adres, wat vinden anderen er van als ik vertrek, heeft mij er uiteindelijk toe gebracht de kracht te vinden om de relatie te beëindigen. Niet met mijn hart maar wel met mijn verstand. Inmiddels heb ik een hele leuke vriend. 

Louis


Het weemoedige gevoel was weg

Een klein jaar na de breuk met mijn vriendin, zat ik nog dagelijks met een weemoedig gevoel. Dit gevoel bepaalde voor een groot deel mijn leven nadelig. De behandeling bij Christa was even verrassend als het uiteindelijke resultaat. De dag na de behandeling bemerkte ik al bij het opstaan uit mijn bed dat er iets veranderd was. Het weemoedige gevoel was weg, sterker nog ik kon het niet meer terughalen!

Marianne


Na slechts één sessie met Christa, vond ik al een deel van mijn zelfvertrouwen terug!

Wauw, wat heeft deze vrouw een schat aan kennis en ervaring in huis!  Met haar no-nonsense aanpak weet zij snel tot de kern te komen en op een liefdevolle manier houd ze je de spiegel voor. Van Christa heb ik geleerd hoe ik vele malen sneller en gemakkelijker dingen los kan laten. Ze heeft me geholpen mijn eigen kracht terug te vinden en daar ben ik haar enorm dankbaar voor! 
Dank