Mijn naam is Christa van Bakel

Ik werk sinds 1997 als coach en psycho-sociaal counselor, daarnaast ben ik ook Mind & Body Coach, Omega Health Coach en LIFE-coach. Ik leg me nu toe op het verwerken en emotioneel loslaten van relaties: ik noem mijzelf ‘Verwerk Je RelatieCoach’. Ik coach en ondersteun vrouwen bij het verwerken en loslaten van hun partner en geef inzicht in hun processen.

Ik ben namelijk ervaringsdeskundige op het gebied van loskomen van relaties en deze verwerken. De onverwerkte emoties, angst en verdriet van mijn relatie met mijn grote liefde hebben mij jarenlang achtervolgd tot het moment dat ik de invloed van de onverwerkte zaken begreep en het verwerkingsproces startte.


Mijn kracht ligt in het communiceren met jouw IK

Van alles wat jij denkt en doet is slechts 7% bewust en 93% on(der)bewust. We gaan jouw patronen, valkuilen, zelfsabotages en negatieve overtuigingen aanpakken waardoor je je emoties en de relatie kan loslaten en weer gaat stralen, genieten, je weer vrij voelen en je leven weer in eigen handen nemen. Jij gaat weer de nr. 1 zijn in jouw leven. De start van een nieuwe relatie is eerst je relatie met jezelf aangaan.


Ik heb veel cliënten geholpen hun (ex-)partner emotioneel los te laten zodat zij beter in hun vel kwamen, weer gingen genieten van het leven en in hun nieuwe relatie niet meer dezelfde fouten maakten. Mijn cliënten stralen, zijn vol zelfvertrouwen, zijn onafhankelijk en hebben weer de controle over hun eigen leven.


Mijn verhaal

Deze pijn wil ik nooit meer voelen. Dit mag mij nooit meer gebeuren. Toen mijn eerste grote liefde en ik uit elkaar gingen heb ik dit onbewust vastgezet. Na 37 jaar kwam ik hem weer tegen. Beiden bleken we behoorlijke littekens opgelopen te hebben omdat we in andere relaties steeds keuzes gemaakt hebben die gebaseerd waren op verdriet en angst.

Mijn huwelijk is geëindigd in een zeer respectvolle scheiding. Met mijn ex-echtgenoot, zijn vrouw en twee kinderen heb ik een heel goed contact. Zijn vrouw is mijn beste vriendin geworden. Het is een feest dat ik er een vriendin en twee leuke kinderen bij heb gekregen in plaats van een ex-echtgenoot armer. Mijn leven is hierdoor vele malen rijker geworden.

Na mijn huwelijk heb ik veel gereisd. Ik heb lange-afstandsrelaties gehad, veel geleerd over andere culturen en religies. Dit heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Ik heb geleerd dat je, voordat je een nieuwe relatie aangaat, je er beter voor kunt zorgen dat je je verdriet hebt verwerkt en je vorige relaties echt hebt losgelaten. Dit betekent dat deze persoon je leven niet meer beheerst en niet meer de hoofdrol speelt in jouw leven.

Het verwerken van je vorige relatie is het startpunt van een nieuwe relatie

Na mijn laatste relatie is mij pas echt duidelijk geworden wat ik wel en niet wil en nodig heb. Daarmee werd tevens mijn roeping en missie helder namelijk vrouwen ondersteunen die

  • last hebben van liefdesverdriet
  • er zeker van zijn dat zij hun relatie willen beëindigen maar niet weten hoe
  • hun vorige relatie niet kunnen loslaten
  • in een (vecht)scheiding zitten en blokkeren door emoties
  • het verlies van een kind, miskraam of abortus niet kunnen verwerken

Door mijn eigen ervaring met overgeërfd verdriet, weet ik hoe het is om rond te blijven lopen met verdriet en pijn. Dat is waarmee ik ook jou wil helpen: om niet langer dan nodig vast te blijven houden aan een persoon of relatie.

Ik ondersteun je om je verdriet, boosheid en je frustraties te verwerken. Pas dan kun je weer reëel naar jezelf, anderen en de wereld kijken. We brengen in kaart wat er zich bij jou bewust en onbewust afspeelt en gaan dat meteen aanpakken. 

Je gaat zoveel als nodig verwerken zodat jij ‘vrij’ bent. Je geniet van het leven, komt in je kracht te staan. En voor wat betreft rouwverwerking: verwerken van verdriet wil niet zeggen jouw dierbare . vergeten'.  

Opt In Image
Verwerk je verdriet en relatie en voel je VRIJ
Anti spam, je gegevens zijn veilig.